Fyrklöver

Publicerad 2011-09-12 03:58:22 i Bilder på sminkningar

Här kommer dagens. Olika nyanser av grönt från min nya 88-palett. Så fort jag hade laddat in bilderna i datorn upptäckte jag att fantastiska Pygmeisk också gjort en grön med sin nya 88-palett. Slumpartat, men egentligen inte, för jag tycker alltid att de gröna skuggorna är de mest lockande och andra kanske är precis som jag...

 

(Snabbrecension av 88-paletten förresten, till de som funderat på att köpa den (nästan alla nätbutiker säljer exakt samma men under olika namn): äger du ingen primer, gör dig inte besväret. Matta skuggor i allmänhet fäster dåligt på naken hud, och jag misstänker att så är fallet även med dessa färger. En del av färgerna jag prövat smular sig lite, men fäster utmärkt om man "trycker" in dem i locket med duttande rörelser med en pensel. Jag är väldigt nöjd med mitt köp, må jag säga.)

 

Foundation: MAC Studio Fix Foundation, NC15
Puder: Isadora Velvet Touch Compact Powder - 10 Sheer transparent
Concealer: Wet n Wild Cover All Concealer Palette
Blush: e.l.f. Mineral Blush - Joy
Highlighter: 88-paletten (ljus)
Ögonskugga: 88-paletten (skogsgrön på locket, en klargrön i globlinjen och svart i ytterkanten, samt en varm gul för uttoning)
Ögonbryn: Lumene Mineral Eyebrow Pencil - Grey brown, H&M Eyebrow fix
Kajal: e.l.f - Grassy green
Eyeliner: Rimmel Exaggerate Eyeliner - 001
Mascara: Isadora Build Up Mascara
Läppar: Inte ett jota.

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej