Borsten som revolutionerat mitt hår

Publicerad 2011-09-19 02:21:11 i Hår & hud

Seriöst nu. Varför vill en människa på denna jord någonsin använda någon annan hårborste än en med svinhår (eller motsvarande veganskt alternativ)?! Det frågar jag stilla mig själv.

Den här lilla borsten gör mitt hår oförskämt mjukt, glansigt och vackert på ett sätt jag verkligen hade fnyst tveksamt åt innan. Det kan tyckas fjantigt att oja sig över en sådan enkel sak som en hårborste, men visst känner man sig lite stiligare  och bättre när man är nöjd med håret? Ingen annan kam eller plastborste har lyckats så bra med det som denna. Svinhårsborste for the win!
Den här köpte jag för 70 kronor på Kicks men det finns även större varianter.

Kommentarer

Postat av: Frida Pygmeisk - makeup

Publicerad 2011-09-19 06:21:34

sv: Tack så jättemycket! =)

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-10-13 21:17:22

Hej jag går också efter noo poo metoden och tycker att det är intressant att du skriver om det.Jag ville också ha en svinborste men har hört att många är fejk till exempel "sånna billigare" som finns på kicks och åhléns. Vad tror du om det? Den du länkade till ser ju ganska bra ut och det står att det ska vara svin...Hade så bra, tack för en bra blogg

Postat av: Ida

Publicerad 2014-02-21 09:56:34

hur vet man vilka som är fejk och inte? jag är vegan och vill gärna ha en fejk liksom :) men när jag kollat i affärer så står det inte om det är äkta eller ej


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej