Några inköp, bl.a ögonskuggor

Publicerad 2011-06-14 00:16:17 i Smink

Klickade hem dessa budgetjuveler till min samling från Kicks (även en jättebra sida om man vill ha vansinnigt bra MAC-grejer men bor på vischan). Delbetalning erbjuder de, perfekt för oss studentfattiglappar.

Det var riktigt länge sen jag köpte nya ögonskuggor, och jag har behövt en bra bronsig/guldig färg länge, känns det som. Jag vet inte om det är jag som bara haft tur, men de tar ju åratal att förbruka! Jag har t.ex en palett från Oriflame med helt underbara guldskimriga mauve och lilatonade färger som jag använder minst en gång i veckan, och den har jag haft i dryga 3 år! Jag vet inte hur hygieniskt det egentligen är, men det är mycket kvar och helt underbara skuggor så jag är nöjd. :)

 

 

2 paletter med ögonskuggor från Isadora Eye Shadow Quartet, i färgerna Crystal Mauve och Khaki Bronze. När man inte är ute efter ett heltäckande högpigmenterat resultat så tycker jag att de flesta "billiga" märken gör bra ifrån sig, åtminstone när man använder primer under. Sen kan man ju diskutera utbudet av färger som inte alltid är det bästa.

Just dessa 2 är mer skimriga och starkare i färgen i verkligheten än på bilderna, har jag förstått, efter att ha googlat recensioner och provsminkningar - skulle aldrig riskera att köpa grisen i säcken. ;)

 

Definition Mineral Eyebrow Pencil från Lumene i färgen Grey Brown, behöver en ny ögonbrynspenna dels pga att min nuvarande snart är uppvässad, dels pga att jag numera är brunett (tjoho) och min gamla är för röd!

 

Klart okej budgetalternativ till de lite dyrare (och bättre) primerna från Smashbox och Guerlain är Lumene Beauty Base Matifying Primer. Behövs bara yttepyttelite av den här silikonaktiga primern, man blir onaturligt slät och mjuk i ansiktet så att man bara vill gå runt och känna på det hela tiden, haha. Man bör nog undvika dagkräm under om man vill ha foundation ovanpå, då går den in sämre och ansiktet riskerar att bli en enda kladdig massa av lager-på-lager. Annars är den guld!

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej