På okänd mark med nytt puder...

Publicerad 2011-06-24 01:44:25 i Jag tycker till om produkter

Nu har jag hunnit testköra L'oreal's True Match Super Blendable Powder (långt namn!) i ett par dagar, och här är mina tankar.

Jag hade egentligen tänkt fylla på mitt lager av Velvet Touch Compact Powder från Isadora, som jag har använt i imponerande 3 år och dyrkar... men! Den var slut på affären jag var inne i, och jag tänkte "Äh, what the hell, kan vara bra att testa något nytt".

 

Jag har alltså använt nyansen W3, och till en början var jag rädd att den skulle vara på tok för mörk för min hud, men jag tycker att den matchat min foundation väldigt bra. Jag använder foundation från samma serie, det vill säga True Match, i nyansen C1.

 

Kanske det är bra när två produkter kommer från samma serie? Kanske är de "anpassade" för varandra. Jag tyckte att den medföljande svampen var galet dålig, så jag använde min gamla svamp från Isadora-pudret när jag fixerade min concealing. På övriga ansiktet använde jag en ganska mjuk borste. Till en början var jag inte helt nöjd med hur den mattade, tyckte att jag fortfarande var lite glansig efteråt.

 

Men efter att ha cyklat och svettats på grund av både hetta och, möjligtvis, någon grad feber pga grav förkylning - och fortfarande inte blivit glansig! - så kunde jag konstatera att det här pudret är finemang. Jag gillar när man kan svettas lite och göra saker, och samtidigt ha en så när som perfekt hud eftersom pudret fortfarande presterar efter det. (Självklart svettas man ju ändå eftersom porerna inte är tilltäppta, men det "lägger" sig efter ett tag och återgår till den matta ytan.)

 

Jag kanske återkommer efter att ha utsatt pudret för fest och en heldag med en uppdatering :) Hittills är det i alla fall godkänt!

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej