Mitt hår, bilder

Publicerad 2011-06-27 20:32:57 i Hår & hud

Balsammetoden efterföljd i lite drygt två månader - bortsett från ett par snedsteg och hårfärgning.
Mitt hår är inte naturligt lockigt, här har jag haft det flätat. Men med balsammetoden så har jag märkt att det blir vågigt om jag lämnar det oborstat när jag tvättat det, vilket är otroligt. Och framför allt håret i nacken har blivit krulligt. Håret i nacken är skörare än övriga håret, och blir sällan lika långt. Det säger ganska mycket om schampons hårda verkan att håret i min nacke förut var alldeles risigt och rakt! Det hade slitits ut totalt...När jag var liten hade jag korkskruvar i hela håret som senare försvann. Jag har alltid velat ha lockigt hår, men vågar inte permanenta det av rädsla för att det ska bli fult med rak hårbotten när det växer ut. Tyvärr är mitt hår dumt och locktänger fungerar inte på det, förutom i topparna.

Mitt bästa locka-håret-tips är att tvinna håret till en korv och vira håret runt sig självt tills det blir som en skruvad bulle, sen fästa med en hårsnodd och sova med den. När man sen tar ut den på morgonen så är håret sådär filmstjärnelockigt, då kan man krama i mousse för att det ska hålla bättre.
Vill man ha superlockigt hår så kan man göra det på blött hår, men om håret är tjockt finns risken att det inte hinner torka helt. Själv gör jag det mest på torrt hår, för större och mjukare lockar.


Det är brunt med röda skiftningar, men ser mycket mörkare ut på bilderna.

Kommentarer

Postat av: HELEN - SKÖNHETSBLOGGEN

Publicerad 2011-06-29 21:55:08

SV: TACK! :)

Postat av: HELEN - SKÖNHETSBLOGGEN

Publicerad 2011-06-29 21:58:43

SV: joodå det går super att få det täckande :)

Ta först en dagkräm under, låt den sjunka in lite.. Menåyta vara lite fuktig, arbeta sedan in foundation i sirklande rörelser... och ta mer tils du är nöjd:) jg brukar täcka massaor! de går..!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej