Tips: Wet n Wild Cover All Concealer Palette

Publicerad 2011-07-05 00:13:35 i Jag tycker till om produkter

Cover All Concealer Palette från Wet n Wild är en otroligt prisvärd concealer, alltså "täckfärg", som jag själv använder.

Den går att köpa på eleven.se för 69 kronor, på nelly.com för 49 kronor eller se Wet n Wild's egen hemsida för återförsäljare (finns på de märkligaste ställen må jag säga - så chansen är stor att du har en nära dig!).

 

Jag rekommenderar inte att man använder den här på torr/flagnande hud - då kan det se ännu torrare ut. Se till att huden är återfuktad innan. Och fixera alltid din concealer (och foundation) med puder - annars kommer det att smetas bort vid beröring så småningom, precis som med alla märken!

- Den rosa
ljusar upp, den använder jag under ögonen för att se piggare ut, samt i mungiporna - av någon anledning har jag mörk pigmentering där. Den blir inte rosa på huden, utan ljusar upp ens naturliga hudton.
- Den gröna neutraliserar och "trollar bort" röda fläckar. Den blir inte grön på huden, utan osynlig. Den döljer också ilsket röda myggbett såhär i sommartider. Hur bra som helst!
- Den skimriga definerar kindben eller ger illusionen av höga punkter och benstruktur om man inte har det naturligt. Denna brukar jag blanda med lite foundation och applicera med fingrarna på kindbenent - syns även med puder ovanpå! Man kan också ha den under ögonbrynen för att lyfta dem lite, över näsryggen eller på amorbågen.
- Den beiga täcker finnar eller andra fläckar man vill dölja. Den neutraliserar även lila-/blåaktiga mörka ringar. Den är lite för mörk för att det ska se naturligt ut på mig, men så länge jag har foundation över spelar det ingen roll. Jag använder den vid näsvingarna samt på ytliga blodkärl.

Den här concealern används med fördel under din foundation, för att förbereda och jämna ut färgen, eller ensam :)
Jag tycker den är en jämbördig konkurrent till de liknande paletterna från MAC och Make Up Store, och den här har dessutom grönt i sig som tar hand om röda irritationsmoment. Rekommenderas starkt - och den är ju så otroligt billig!
Kommentarer

Postat av: Ida Svärd

Publicerad 2014-03-30 12:47:41

Hej! Måste man använda foundation för att använda den här? Eller funkar det lika bra utan?

Svar: Det blir nog inte snyggt om man bara använder den här concealern, eftersom den är så tjock så funkar det bäst att ha den på små prickar och blemmor, inte heltäckande. Men visst kan man använda bara den, men då jämnar man ju inte ut hudtonen på samma sätt som med en foundation!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej