Addicted

Publicerad 2011-12-23 19:18:05 i Nagelfint

Jag tror att jag är besatt - av att måla naglarna! Kan man kanske bli beroende av att andas in ångorna? Förr kunde jag lätt ha ett lack på mig i någon vecka och bättra på där det flagade, men nu när jag har fler färger att välja bland så tröttnar jag nästan direkt och vill byta. Det är något terapeutiskt och lugnande med att sitta och måla, och nästan varje gång jag är inne i en skönhetsaffär så måste jag köpa med mig ett lack. Haha. Någon som känner igen sig?

 

 

Dagens skörd: "Freshy" från Mavala och "Beetle Green" från Isadora. På naglarna har jag Mavala "Red Diamond" över China Glaze "City Siren", juligt och fint.

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2011-12-26 00:17:41

Haha, lätt. Är helt manisk över alla dessa nagellack. Särskilt små konstiga märken som inte ens går att få tag på i Sverige. Min mamma tycker att jag är tramsig som håller på och grejar med sånt här. Oviktigt tycker hon. Men grejen är den att det är grymt skönt att få vara lite ytlig och konstnärlig (för smink och nagelmålande är banne mig konst på ett sätt) när jag pluggar så mycket som jag gör. Det är ett sätt för mig att koppla bort plugget en stund. :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej