Sju sorters Weleda

Publicerad 2011-08-25 20:39:50 i Jag tycker till om produkter

Kicks kan man köpa en förpackning med sju stycken miniflaskor/tuber av Weledas "favoritprodukter" (de mest köpta, kanske?). Jag har hört talas om Weleda och de sägs ju stå för en "naturlig och ekologisk hudvård". Eftersom mitt hjärta ju slår lite extra för det som exklusivt innehåller saker från skog och mark så var jag tvungen att testa lite när jag fick mina senaste bonuscheckar från Kicks Club (sjukt bra att vara medlem där för övrigt). Försöker avgöra om det är något jag kan tänka mig att köpa i fullstorlek.

 

 

Detta innehöll förpackningen:


Pomegranate Regenerating Body Oil

Luktar lite väl starkt, men går in i huden snabbt för att vara en olja.

 

Citrus Creamy Body Wash

Inte provat ännu, men den luktar i alla fall fräscht av citron.


One Step Cleanser & Toner

Helt klar godkänt ansiktsvatten. Rengör bra och lämnar inte huden torr eller stramande. Stark lukt, dock är jag inte lika mycket emot den doften som jag är emot Pomegranate-oljans.


Sea Buckthorn Hand Cream

Mmmm. Den luktar så gott! Den är dryg, en minidroppe räcker till hela händerna och den går in snabbt. Inte tillräckligt fet för att råda bot på mina torra nagelband, dock.


Almond Soothing Facial Lotion

Min favorit av alla testerna. Tunn och lagom i konsistensen utan att vara vattnig eller torka ut, går in snabbt i ansiktet, luktar minst av alla produkterna. Efter att ha använt den här och ansiktsvattnet tillsammans i några dagar tyckte jag att mina porer såg betydligt mindre ut. Kan tänka mig att köpa igen.


Skin Food

En oljig kräm för torr hud. Gör sitt jobb, helt enkelt! Tycker namnet låter så läckert, mat för huden liksom...


Foot Balm

Om man har ömma och ansträngda fötter kan jag tänka mig att man gillar den kylande effekten den här salvan ger. För oss övriga gör den väldigt lite. Den är inte fet för fem öre, och mjukar heller inte upp huden där man vill. Den känns lite klistrig efter ett tag. Luktar gott, dock.

 

Slutsats: Alla produkterna jag fick med luktade starkt av typ oljelampa, och varierade kraftigt i kvalitet. Trots det kommer jag fortsätta använda upp rubbet, det är ju ändå Weleda som är ganska kostsamt och fancy i fullstorlek. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej