Max Factor Lipfinity Lip Tint - njääää.

Publicerad 2011-08-18 20:03:52 i Jag tycker till om produkter

Nu har jag hunnit testa Max Factor's Lipfinity Lip Tint i färgen Passion Red (09) ett par gånger.

 

Här är mina tankar om den omskrivna (och ombloggade) pennan.

+ Den är väldigt fin när man nyss applicerat.

+ Den sitter, om än inte i evigheter, bättre än ett klassiskt läppstift.

 

- Den torkar ganska långsamt, och smakar starkt och kemiskt under tiden.

- Det går inte att fuska och måla utanför läpplinjen det minsta, då detta inte sitter fast för fem öre.

- Ju fler lager för mer färg, desto sämre hållbarhet.

- Nej, den tål inte att varken ätas, drickas eller kyssas med en längre stund. Faktum är att den bleknar av att bara göra ingenting med munnen. Efter ett par timmar av ingenting-görande så är färgen nästan helt borta på mig, förutom i konturerna.

- Även om större delen av färgen försvinner får ändå läppkonturerna (i alla fall på mig) en skarpt röd färg som sitter som berget, in på dagen därpå, och som är omöjlig att gnugga bort.

- Om jag applicerar långt in på läppen så torkar detta inte alls utan försvinner in i munnen och gör tänderna svagt rosafärgade (!) en stund.

 

Bäst resultat- det resultat man förväntar sig när man tänker att läpparna ska ha fått en svag "tint" och inte ha ett tjockt lager färg på sig - får jag när jag målar lite med pennan på ett tunt lager läppglans och duttar ut med fingertoppen. Då upplever jag att det sätter sig jämnare och sjunker in på ett snyggare sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej