Även jag har fyndat e.l.f. ...

Publicerad 2011-08-17 20:47:33 i Jag tycker till om produkter

Häromsistens lade jag en beställning hos e.l.f. och nyligen kom paketet hem till mig. Det här är grejerna jag beställde (samtliga produkter har jag först läst noggrannt om i bloggar för att slippa köpa grisen i säcken - men vad gör det egentligen när nästan allt kostar 15:- styck?!):

 

Lipliner och två glittriga eyeliners. Natural blush, Grassy green och Plum passion.

Liplinern var som lipliners brukar, inget att klaga på egentligen förutom färgen som var helt fel för mig. Ögonpennorna var helt klart godkända, dock.

 

Läppstift i färgen Fiery Fuchsia. Extremt mjuk och krämig i läppglanskonsistens, så man kan ju glömma att den ska sitta på plats och inte flyta ut. Även här var färgen åt helskotta på mig, det silvriga skimret ser tantigt och osmickrande ut.  Men  för 35:- kan man väl inte kräva så mycket...

 

Nu snackar vi! All over color stick i färgen Persimmon. Utmärkt som highlighter. Blir ljus och skimrig på huden och luktar jättegott av apelsin (tycker jag - alla håller inte med).

 

En mineralblush i färgen Joy, har inte hunnit testas så mycket än. Stor kvantitet för pengarna hur som helst :)

 

Två nya borstar som jag älskar till döds. Blending-borsten är gudomlig. Jag är kär. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej