Ansiktet nu

Publicerad 2011-04-04 23:25:16 i Hår & hud

 

Ja! Det här är alltså hyn i mitt ansikte innan jag fått fason på den, för att ha något att jämföra med i framtiden :)

Kan väl inte påstå att jag har hemskaste problemhyn direkt, tror inte det beror enbart på sminket heller. Min hy blev betydligt bättre när jag började sminka mig regelbundet, för 4-5 år sedan, än vad den hade varit innan. Men jag tror att den har "mognat" (hujeda mig...) på sistone, varav nya problem har uppstått. T.ex har jag fått synliga och ganska stora porer på kinderna och näsan, som jag aldrig haft förr. Har även blivit torr på kinderna, därav de röda fläckarna. Får väl lite småplitor då och då, mest längs käkbenet, men inget stort. Det jag mest av allt saknar är någon sorts hälsosam lyster i hyn, nu är jag visserligen blek och kanske skulle det lätt avhjälpas med sol, men det enda sol gör i mitt ansikte är fräknar och röda kinder, haha.

På vänster kind har jag ett rött brustet blodkärl som jag haft sedan barnsben. Har funderat på att någon gång ta bort det med laser, men det är inte aktuellt än på länge, håhå...

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej